Framgångsrika bloggmarknadsföringstips




Så du har en blogg och du vill marknadsföra den och göra den till en framgångsrik blogg. Hur gör du det här? Hur publicerar du din blogg för att andra ska se och veta? Hur lockar du läsare och får dem att komma tillbaka för mer? Det finns många sätt att publicera din blogg och göra den känd för andra. Detta kan vara känt som utmanande för vissa och för lätt för andra. Om du har haft en framgångsrik blogg tidigare vet du vad som krävs. Du kommer inte någonstans bara genom att skapa en blogg i hopp om att människor hittar och läser den. Du får inga länkar eller högre rankning av sökmotorer bara genom att äga en blogg. Allt detta är en del av bloggmarknadsföring. Vem som helst kan göra det, även du.


Framgångsrikt bloggmarknadsföringstips nummer ett. När du skapar en blogg första gången är det naturligtvis ovanligt. Ingen vet något om bloggen om du inte ger dem länken och visar den för dem. Men för en ny blogg som inte har setts tidigare finns det många sätt att publicera och är kända. Du behöver bara veta hur du gör detta. Det första du kan göra är att låta RSS -flöden tas från din blogg. Låt andra webbplatser och bloggar publicera exakt samma som dina. När du gör detta ger de dig en länk tillbaka till din blogg och berättar också för sina läsare allt om din blogg. Du kommer att få mer trafik än någonsin tidigare med det här verktyget. RSS -flöden är bra för att marknadsföra och publicera din blogg.


Marknadsföringstips blogg nummer två. Uppdatera din blogg ofta. Vi kan inte fokusera tillräckligt på detta råd. Om du säger till dina läsare att du kommer att uppdatera din blogg dagligen, gör det. Om du säger till dem att du kommer att blogga varje vecka, låt dem inte svika. Dina läsare är det som gör din blogg framgångsrik. Du kanske inte inser detta till en början, och du kommer också att ha några läsare i början, men så småningom kommer du att bygga en läsekrets och få folk att återkomma till din blogg regelbundet. Du planerar förmodligen inte att berätta för dina läsare hur ofta du kommer att uppdatera din blogg. Det här är också bra. Tänk dock på det här, om du läser en blogg varje vecka och räknar med att uppdatera den blogg du vill läsa minst en gång i veckan blir du mycket besviken över att få reda på att det inte var det. Visst händer det saker som kan hindra dig från att uppdatera, det är att vänta och ursäkta, men vecka efter vecka kan det skada dig och förlora dina läsare.


Tredje tipset. När du arbetar med din läsekrets och försöker skaffa läsare, kommer du att upptäcka att kommentarer om bloggar relaterade till din blogg definitivt kommer att hjälpa dig. Hitta en blogg om samma ämne som din eller nära den och lämna kommentarer. Du kan också spåra sökvägen genom dina blogginlägg för att kommentera din egen blogg. Om du gör det kommer det troligen att ge någon annan lust att komma tillbaka till din blogg. Vilket också kommer att vara användbart för henne. Om du kommenterar bloggar som får många kommentarer får de som är intresserade av denna marknad att kolla in din blogg. Du kommer att få trafik och läsare på detta sätt, och det är enkelt och gratis.


Fjärde tips för bloggmarknadsföring. Lär dig och tillämpa SEO på dina bloggar. SEO är sökmotoroptimering. Du kommer att upptäcka att om du vill att din blogg ska gå någonstans, behöver du SEO, och du behöver veta hur du använder den till förmån för din blogg. Precis som en webbplats skulle en blogg vara bättre.

Post a Comment